Marc Vande Gucht - Geert Serneels

Marc Vande Gucht en Geert Serneels zijn auteurs van het boek "Collega in hoofd en hart" - Waarderend leidinggeven op de werkvloer.

 

Hoe vind je als leidinggevende een evenwicht tussen resultaten en welzijn? Wat is jouw impact op het welzijn van je werknemers? Hoe pak je dat concreet aan op de werkvloer? De cijfers liegen er nietom: het mentale welzijn op het werk is en blijft een heikel punt voor vele bedrijven. Een goede relatie tussen leidinggevende en werknemer is de basis voor een veilige, waarderende en ondersteunende werkomgeving.

 

Toch blijkt die theoriemoeilijk om te zetten in de praktijk en is verbindende communicatie vaak ver zoek. Daar wil dit boek iets aan doen. Collega in hoofd en hart leert je hoe je je verantwoordelijkheid als leidinggevende opneemt en bijdraagt tot een warme en dynamische omgeving waar medewerkers betrokken zijn, met betere resultaten als rechtstreeks gevolg.

 

Het toont hoe je ook als werknemer niet passief aan de zijlijn hoeft te staan, maar zelf stappen kunt ondernemen. Aan de hand van concrete oplossingen en verschillende bedrijfsvoorbeelden zet dit boek je aan om de veerkracht op het werk te verhogen.

logo_lannoocampus_WIT.png
FINAL_LOGO_TBwit.png